Depa Delgouffe

Installatiebedrijf in Asse

Familiebedrijf depa delgouffe nv werd opgericht in 1958 door Pierre Delgouffe. In 1980 kwamen zijn zonen Erik en Dirk erbij. In 2014 deed de derde generatie haar intrede in de zaak en voegde Joeri Delgouffe zich bij het team. Dit bestaat nu uit 6 voltijdse medewerkers.
U kan bij ons terecht voor de volledige installatie van verwarming zowel bij nieuwbouw als renovatie, herstellingen, vervanging van ketels en onderhoud - alles door eigen personeel. Ook voor renovatie van badkamers staan wij u bij van A tot Z.
depa delgouffe nv is actief in de ruime regio rond Asse-Ternat-Wemmel en de Brusselse agglomeratie.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist in uw buurt

depa delgouffe is werkzaam in Brussel, Laken, Schaarbeek, Etterbeek, Elsene, Sint-Gillis, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette, Neder-Over-Heembeek, Haren, Evere, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Ukkel, Vorst, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Joost-ten-Node, Asse.